Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Wilt u de waarde van uw pand op peil houden?

Delvou Vastgoedbeheer heeft jaren ervaring als syndicus in de regio Antwerpen. Wij leiden het technische en administratieve beheer van uw eigendom in goede banen. Van een propere traphal tot juridische bijstand!

Administratief

Delvou Vastgoedbeheer zorgt voor de volledige administratie van uw eigendom of mede-eigendom. Wij nemen alle procedures in handen en zorgen voor een vlekkeloze opvolging.

Technisch

Wij geven u advies bij onderhouds- en herstellingswerken en zorgen voor een efficinte uitvoering. Onze eigen poetsdienst zorgt voor een kraaknet gebouw, onze klusploeg lost al uw dringende problemen op.

Juridisch

Reken op de betrouwbare service van Vastgoedbeheer Delvou, ook bij juridische geschillen. Wij treden op als uw vertegenwoordiger in de rechtbank en verdedigen het standpunt van de Algemene Vergadering.
Specialiteiten

Syndicus in Antwerpen: administratief en technisch beheer van uw eigendom

Bent u op zoek naar een betrouwbare syndicus in Antwerpen? Delvou Vastgoedbeheer staat u graag bij met het administratief en technisch beheer van uw appartement, woning, bedrijfspand of handelspand.

Wilt u niet-betaalde voorschotten invorderen, een rechtszaak aanspannen tegen een aannemer of een schadevergoeding eisen van derden? Dan verdedigt Delvou Vastgoedbeheer uw belangen in de rechtbank.

Onze troeven voor het beheer van w eigendom? Vertrouwen, een vlotte communicatie en een stipte, correcte service. Wij beschikken over een eigen onderhoudsservice, klusdienst en poetsservice. Zo kunnen we kort op de bal spelen bij onverwachte omstandigheden of problemen.

Meer info over onze diensten en tarieven? Bel dan snel naar Delvou Vastgoedbeheer, d betrouwbare syndicus in Antwerpen . Ook voor vrijblijvend advies bent u meer dan welkom op ons kantoor.

Waarvoor kunt u rekenen op syndicus Delvou in Antwerpen?

Waarom een syndicus? Een slecht onderhouden pand verliest snel zijn waarde. Vastgoedbeheer Delvou staat graag in voor het duurzame behoud van uw gebouw in de regio Antwerpen. Tot in de puntjes!

Technisch beheer

Delvou zorgt voor het onderhoud van uw gebouw en geeft advies over onderhouds- en herstellingswerken. Indien nodig nemen we als syndicus ook bewarende maatregelen (dringende problemen, herstellingen,) om uw gebouw te beschermen.Administratief beheer

Delvou Vastgoedbeheer verzorgt de volledige administratie van uw (mede-)eigendom en voert de beslissingen van de Algemene Vergadering neutraal uit. Indien nodig roepen wij ook een buitengewone Algemene Vergadering samen, zodat u steeds uw inspraak behoudt bij belangrijke beslissingen.

Financieel beheer

Als syndicus stellen wij een begroting op, die we voorleggen aan de Algemene Vergadering. Wij vragen provisies op bij de mede-eigenaars en staan in voor de betaling van de facturen. Kortom: Vastgoedbeheer Delvou beheert alle inkomsten en uitgaven.

Rechtsvertegenwoordiging

Wij vertegenwoordigen uw (mede-)eigendom bij o.a. het invorderen van niet-betaalde voorschotten, rechtsvorderingen tegen de aannemer of vorderingen tegen derden bij beschadiging van de gemene delen.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Delvou Vastgoedbeheer, d ervaren syndicus in Antwerpen.
© 2013-2017 Delvou Vastgoedbeheer
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Delvou Vastgoedbeheer
Antoon van Brabantstraat 15
2630 Aartselaar
Tel.: +32 38774500
GSM: +32 473117146
Contacteer ons